トップページ > Find Materials > Material Details

Material Details

Material Information

Title マスタードの歴史
Title (Reading) マスタード/ノ/レキシ
Author デメット・ギュゼイ∥著
Author (Reading) ギュゼイ,デメット
Author Introduction フードライター。パリの料理菓子専門学校ル・コルドン・ブルーで講義も行う。
Author 元村/まゆ∥訳
Author (Reading) モトムラ,マユ
Series 「食」の図書館
Publisher 原書房
Publication Date 2021.1
Number of Pages, etc. 181p
Dimensions 20cm
Price \2200
ISBN 978-4-562-05857-0
Content Description 毎日の食事に刺激と風味を与えてくれるマスタード。その起源、食事から、医療での利用法、文学や言語、宗教における役割や位置づけまで、マスタードの驚くべき歴史を多数のカラー写真とともに楽しく紹介する。レシピも掲載。
NDC 9 588.6
NDC 10 588.6
Intended Audience 一般(L)
待機中

Storage Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
181161478 Tamaho 588 ギ General Books  
91146022 Tatomi 588 ギ General Books  
Reservation Count 0
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.